Domclod

Domclod

Administrare & Mentenanta Imobile

Mentenanta blocuri, spatii comerciale si cladiri birouri.

Administrare asociatii de proprietari

Administrare financiara

Curatenie

Informații Firmă

Adresă:Str. Rezervelor 80 A, Chiajna, Ilfov
Telefon:0786.055.170
Site:domclod.ro
Facebook:Domclod
WhatsApp:0786.055.170
Waze:Accesează Link

Hartă Google

Administrare blocuri (Asociații)

# prestarea serviciilor de administrare a condominiului asociației, cu responsabilitate, în mod profesional și operativ;
# întocmirea listelor folosind un program de contabilitate licențiat acces online pentru fiecare proprietar la avizier virtual cu ajutorul platformei noastre;
# posibilitataea de a va da indexul pt apa direct in aplicatie;
# posibilitatea de a plati direct cu cardul din aplicatie;
# afișarea listelor de plată la avizierul blocului și la cel virtual;
# informare proprietari prin sms si mail despre sumele datorate catre asociatie;
# fiecare proprietar are acces online la toate documentele asociatiei, liste, facturi, etc;
# evidența fondurilor de rulment, de reparatii, registrul de casă, registrul de bancă, eventualele fonduri speciale;
contractarea de personal calificat pentru diferite servicii, vidanjare, deszapezire etc;
reprezentarea intereselor proprietarilor în fata unor persoane sau companii;
preocuparea de buna administrarea financiar contabilă a condominiului, în vederea asigurării bunei funcționalități a asociației de proprietari; contribuie la utilizarea legală și eficientă a fondului de rulment, fondului de investiții și reparații, precum și a altor fonduri bănești constituite la nivelul asociației de proprietari, conform hotărârilor adunării generale și deciziilor comitetului executive

# informează în scris comitetul executiv, în timp util, asupra necesității actualizării fondului de rulment, în vederea dispunerii măsurilor ce se impun de
# informare a proprietarilor și luarea deciziei în adunarea generala;
# colectarea facturilor pentru părțile comune si plata acestora;
# sprijină activitatea comitetului executiv la efectuarea formalităţilor necesare # identificării și selectării de oferte în angajarea contractelor cu furnizorii;
# sprijină activitatea comitetului executiv de informare periodică prin avizier sau mesaje online, a membrilor asociației/proprietarilor, privind modificările legislative intervenite, în vederea cunoaşterii şi respectării de către aceștia a regulilor cu privire la proprietatea comună;
# asigură pentru Comitetului executiv și președintele asociației, consulanță de specialitate pentru actualizarea Statutului asociației a Acordului de asociere a Regulamentului condominiului precum și a altor documente organizatorice, prevăzute de lege;
# intocmeşte si asigură partea financiar-contabila a Asociatiei de Proprietari, efectuează contabilitatea primara a Asociaței (registrul de casa, registrul de banca, registrul jurnal, activele si pasivele Asociatiei);
# pune la dispozitia beneficiarului asigurare de răspundere profesională în valoare de 50.000 euro.
# colectarea facturilor pentru părțile comune si plata acestora;

Serviciul de administrare blocuri

       Prin serviciile de administrare blocuri puse la dispozitia dumneavoastra, va putem scapa de grijile si sarcinile legate de acest domeniu. In aceste conditii vom lua decizii comune asupra asociatiei de proprietari. Va putem ajuta cu servicii pentru plata facturilor cheltuielilor comune, precum si rezolvarea unor probleme ce pot aparea intr-un mod neprevazut. Firma noastra va pune la dispozitie servicii complete pentru administrare blocuri, totul la un pret foarte avantajos in raport cu beneficiile primite. Totodata, va propunem o calitate ideala pentru serviciile pe care le oferim si veti observa cu siguranta acest lucru.

        Despre administrarea blocurilor, putem spune ca presupune remedierea unor probleme curente din cadrul unei cladiri in spatiile comune. De asemenea ne vom ocupa de calcularea corecta a contributiei fiecarui apartament la plata pentru intretinere, se vor afisa listele de intretinere la avizierul blocului si se vor obtine avizele necesare pentru bransarea la utilitati sau la retele de comunicatii. Va stam mereu la dispozitie cu detalii si informatii complete despre aceste servicii de administrare blocuri si veti aprecia cu siguranta seriozitatea de care dam dovada.

        De asemenea, firma noastra de administrare blocuri, va pune la dispozitie transparenta maxima, si un tarif fix pentru prestarea serviciilor. Totodata, vom interveni cu promptitudine de fiecare data cand isi va face aparitia o avarie sau o situatie ce necesita o rezolvare urgenta. Totul va functiona perfect in cadrul blocurilor pe care le administram si vom avea in vedere toate chestiunile referitoare la administrare blocuri. Pe de alta parte, serviciile pe care le oferim sunt eficiente din toate punctele de vedere, deoarece colaboram cu specialisti in orice domeniu, si oameni ce pot identifica mereu cele mai bune solutii pentru fiecare bloc si pentru o functionare perfecta a tututor elementelor ce il compun.

        Angajatii firmei noastre sunt administratori specializati, ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu de multi ani, propunand in acest sens o experienta optima. In prezent colaboram cu multe asociatii de proprietari, in vederea serviviului de administrare blocuri. Datorita experientei pe care o avem in acest domeniu, putem identifica in prezent solutii personalizate pentru asociatiile de proprietati in functie de specificul fiecaruia. Colaborand cu firma noastra, veti observa cu siguranta ca nu exista costuri ascunse in oferta de pret pe care o comunicam. De asemenea propunem beneficii numeroase pentru asociatiile de proprietari, iar acestea nu vor mai trebui sa se preocupe de bunul mers al lucrurilor, deoarece totul cade in grija noastra.

       Printre serviciile de administrare blocuri, putem aminti de: calcul si afisare lista de intretinere, incasarea cotelor de intretinere, evidenta contabila a operatiunilor desfasurate, intocmirea si actualizarea registrelor, evidenta furnizorilor pe termene scadente si plata in termen, calculul salariilor, intocmirea si depunerea declaratiilor de impozite, intocmirea lunara si depunerea semestriala a situatie elementelor de activ si de pasiv. Printre serviciile pe care le oferi, putem aminti si de inspectarea proprietatii comune la intervale regulate de timp, prin identificarea problemelor si reparatiile acestora, comunicarea cu asociatia de proprietari in privinta masurilor necesare pentru reparatii si intretinerea spatiilor comune, gestionarea transparentei activitatii de adiminstrare mobile, dar si alte servicii adiacente necesare.

        Detinem atat asigurare specializata in caz de incidente cat si experienta necesara pentru a furniza servicii excelente de administrare blocuri. Alege calitatea si sigurata unei companii specializate in administrare, alege DomClod.

Mentenanta imobile comerciale

Mentenanta imobile

Serviciile pe care le oferim in domeniul mentenanta imobile, va ofera posibilitatea de a scapa de grijile legate de administrare.

Avantajele acestor servicii sunt multiple, si aveti ocazia de a beneficia mereu de garantia dorita. Nu va mai trebui sa va preocupe serviciile de intretinere, reparatii si curatenie, deoarece noi ne vom ocupa de toate aceste lucruri.


In ceea ce privesc serviciile de mentenanta imobile, puteti opta pentru pachetul potrivit pentru dumneavoastra. In acest sens, putem spune ca preturile pot fi diferite in functie de numarul de apartamente.

Experienta pe care o avem in acest domeniu va ofera posibilitatea de a va bucura mereu de servicii de calitate.

Suntem o firma specializata in acest domeniul al administrarii si mentenantei pentru blocuri si va putem ajuta ca lucrurile sa mearga in directia potrivita. Totodata va putem indeplini mereu asteptarile, propunand servicii de o calitate superioara, la un pret avantajos.

Cu siguranta veti observa pe perioada colaborarii, faptul ca ati luat cea mai potrivita decizie in momentul in care ati apelat la serviciile oferite de catre firma noastra. Pentru inceput, in ceea ce priveste colaborarea, vom face o estimare asupra necesitatilor pe care le aveti, si vom stabili obiectivele pe care va trebui sa le indeplinim.

In acest sens, putem stabili o intalnire pentru a gasi cele mai bune raspunsuri la intrebarile pe care le aveti. In acest moment, va vom oferi toate informatiile necesare pentru a intelege exact care sunt serviciile pe care le oferim referitor la mentenanta imobile.

Odata ce va vom oferi detalii despre serviciile noastre, aveti ocazia de a sti la ce sa va asteptati si puteti lua decizia optima pentru o eventuala colaborare.

Obiectivul nostru este acela de a va usura viata, deoarece ne vom ocupa noi de tot ceea ce inseamna administrarea si mentenanta pentru blocuri. Referitor la procesul de lucru, vom avea in prealabil o discutie, pentru a face planul pentru perioada urmatoare.

Dupa ce vor fi puse la punct toate aceste detalii, urmeaza sa trecem la treaba si sa va oferim serviciile de care aveti nevoie.

Avem multe valori pe care le respectam in ceea ce privesc serviciile de mentenanta imobile pe care le oferim. In acest sens, putem spune ca suntem mereu orientati catre client, si dorim sa aflam care sunt necesitatile pe care le au.

Suntem mereu foarte flexibili la cerintele clientului, iar in momentul in care isi vor face aparitia unele probleme, ne vom asuma imediat responsabilitatea si le vom rezolva.

Totodata, ne preocupam mereu de perfectionarea profesionala pentru a mentine calitatea serviciilor la un standard ridicat. De asemenea, tratam mereu clientii cu respect si suntem mereu in cautarea unor modalitati pentru a ne imbunatati dezvoltarea profesionala.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce inseamna colaborarea pe care o veti avea cu firma noastra, deoarece suntem deschisi la nevoile pe care le aveti, si vom cauta impreuna cele mai bune solutii pentru rezolvarea in timp util.

Trebuie doar sa ne contactati pentru a stabili o intalnire, si veti afla detalii complete despre serviciile de mentenanta imobile pe care le oferim. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, cu siguranta te vei convinge de calitatea acestora.

Specialisti in administrare blocuri – mentenanta imobile Pentru oferta de mentenanta imobile viziteaza pagina noastra de Contact

Administrare & Mentenanta Imobile Mentenanta blocuri, spatii comerciale si cladiri birouri. Administrare asociatii de proprietari Administrare financiara Curatenie