Eve’s Beauty

Eve’s Beauty

Despre Eve’s Beauty

Masaj de Relaxare. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de masaj de relaxare și constă în presiuni mici efectuate pe mâini sau picioare. Prin urmare, scopul acestor mișcări este de a stimula sau debloca energiile organelor interne. Astfel, fiecare punct al mâinii sau piciorului corespunde unui organ al corpului, ceva asemănător unei hărți a performanței corpului.

MASAJ CU AROMOTERAPIE Un masaj suedez cu uleiuri esențiale parfumate va face o opțiune de masaj foarte relaxantă. Combinația potrivită de uleiuri vă va ajuta să vă relaxați întregul corp, în timp ce sunteți masat. Puteți chiar să solicitați tipul de uleiuri utilizate, deoarece unele se vor relaxa, în timp ce altele vă vor ajuta să vă energizați sau să vă ridicați.Masajul cu aroma teraie poate fi excelent pentru cei care se confruntă cu tulburări digestive, simptome premenstruale, dureri de spate, dureri de cap sau chiar insomnie. Este foarte relaxant, dar va trebui să vă asigurați că nu sunteți alergic la uleiurile utilizate, deoarece acestea pot provoca o reacție pe piele.

Terapia bambusului. După sugerează și numele, terapia cu bambus este consecventă într-o tehnică care folosește bambus. Tehnica de origine franceză combină bambus de diferite dimensiuni pentru a face masaj. Are un diferențial, care, pe lângă relaxare, terapia cu bambus aduce și beneficii estetice. Tehnica ajută la reducerea măsurilor, deoarece promovează ceva similar cu drenajul limfatic.

Criolipoliza este o tehnică care implică răcirea țesutului gras pentru a induce lipoliza – defalcarea celulelor adipoase. Criolipoliza distruge doar țesuturile grase, deoarece acestea sunt mai sensibile la frig decât alte celule din organism. Acest tratament elimina grasimea fara a deteriora pielea, muschii sau nervii din jur.
Terapia plasează aplicatorul CoolSculpting pe zona de piele care urmează să fie tratată. Acest dispozitiv aspira un depozit gras si il tine intre doua padele de racire care extrag caldura din tesutul adipos.

Informații Firmă

Adresă:Tineretului 17, Bl1, Sc.1, Ap 1
Telefon:0742.113.014
Email:evesbeautyoficial@gmail.com
Site:www.evesbeauty.ro
WhatsApp:0742.113.014

Social Media