Pink Rose

Pink Rose

Despre Pink Rose

Oferim frumusețe și fericire în timp ce ne străduim să vă depășim așteptările. Aranjamentele noastre sunt complete, proaspete, originale și concepute cu flori premium, împreună cu servicii prietenoase pentru voi.

Te gândești cum să-ți exprimi cel mai bine sentimentele față de cei dragi? Noi avem soluția potrivită: un model spectaculos de aranjamente florale. Designul orginal și elegant încântă nu doar privirile, dar și inimile celor mai speciale persoane din viața ta.

Pentru a-ți exprima recunoștința față de cea mai importantă femeie din viața ta, mama, am pregătit un amestec colorat de flori, în coșuțele delicate sau cufere ce pot rămâne amintire. Oricare ar fi modelul de aranjamente florale care îți atrage atenția, acesta poate fi personalizat, la cerere.

Îți prezentăm noile cutii cu flori de la Floraria Pink Rose, venim în întâmpinarea voastră cu cele mai minunate și frumoase cutii cu flori, fie că îți dorești o cutie cu trandafiri sau o cutie cu flori mixte, Pink Rose îți oferă o mulțime de variante de cutii cu flori.

Buchetele de flori sunt printre cele mai speciale cadouri pe care le poți oferi indiferent de ocazie. Ele sunt mesagerul sentimentelor de dragoste, admirație, recunoștință sau chiar regret.

Informații Firmă

Adresă:Str. Rezervelor 58C, Bloc 1
Telefon:0761.629.898
Email:claudia@pinkrose.ro
Site:www.pinkrose.ro
Facebook:PinkRoseRomania
Instagram:PinkRoseRomania
Waze:Accesează Link
WhatsApp:0761.629.898

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sâmbătă: 10:00 – 18:00
Duminică: 10:00 – 17:00

Hartă Google

Foto

Social Media