OLI Vet

OLI Vet

Cabinet Veterinar Militari Residence

Despre OLI Vet

SERVICII VETERINARE SPECIALE. Știm că animăluțul tău de companie este un prieten și un membru al familiei, de aceea ne punem la dispoziție întreaga expertiză medicală pentru a ne asigura împreună că este și va rămâne sănătos și fericit.

Stenoza nasusului la buldog sau la rasele brahicefalice o afectiune specifica rasei, creeaza imposibilitatea respiratiei, care generaza un sforait insuportabil cu secretii nazale abundente si uneori pneumonie sau bronhopneumonie obstructiva. Coco,catelusa adorabila din poze ,a scapat de aceasta problema respiratorie grava dupa ce a trecut prin 2 episoade de pneumonie ,pana la frageda ei varsta de 5 luni. Nasul ei a fost corectat pentru a putea respira corect. Cu cat este practicata mai repede interventia chirurgicala ,cu atat este mai bine.

Uretrostomia perineala la motan. Oscar un motanel de 5 ani ,a fost operat , pentru largirea uretrei, dupa ce a fost sondat de cateva ori in 2 ani pentru obturarea uretrei cu nisip urinar(calculi)Operatia se practica ca o ultima solutie chirurgicala urologica pentru a limita ,sondarile , si infectiile urinare implicite. Afectiunea este intalnita frecvent la motanii castrati sau necastrati,datorita confomatiei anatomice a uretrei pelvine ,in forma literei S ,care predispune la obstrucie. Acum Oscar ,este bine si a scapat de chinul sondarilor…

Puteți apela cu încredere la noi pentru servicii de chirurgie veterinară: chirurgie generală, microchirurgie, electrochirurgie, chirurgie reproductivă, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie terapie intensivă, sterilizări, castrări, laparotomie exploratorie.

Informații Firmă

Adresă:Str Tineretului 84 A
Telefon:0749.017.978
Email:olimpiu.codau@gmail.com
Site:www.olivet.ro
Facebook:OLI Vet
WhatsApp:0749.017.978

Hartă Google

Foto

Social Media