Profi Systems

Profi Systems

Despre Profi Systems

Suntem o companie care produce și comercializează produse din gama sistemelor de protecție solară, având în spate o vastă experiență în acest domeniu.

Împreună cu dumneavoastră analizăm și identificăm soluția optimă, astfel încât nevoile și dorințele  să vă fie întrunite, indiferent că puneți accent pe confort, design sau siguranță.

Rulouri exterioare din aluminiu: Acestea au fost concepute pentru a spori siguranța și intimitatea casei, oferind, în același timp, o bună protecție fonică. Un alt avantaj pe care îl prezintă utilizarea rulourilor din aluminiu este că ele acționează că o barieră în făța temperaturilor exterioare, atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece; astfel, temperaturile din încăpere pot fi cu până la 3 ºC mai mici (vara) sau mai mari (iarnă) față de cele din mediul exterior. Acestea pot fi dotate cu plasa antiinsecte dar și cu acționare electrică cu întrerupător, telecomandă sau chiar prin wifi de pe telefon.

Plase antiinsecte: Aceste produse sunt indispensabile oricărei locuințe, în special în sezonul cald, pentru că, pe de o parte,  împiedica insectele să pătrundă în interiorul locuitinei, iar pe de altă parte, permite circulația aerului. Noi vă oferim posibilitatea de a alege dintre trei tipuri de plase antiinsecte, și anume:

·         plasele antiinsecte tip balama cu cadru de aluminiu,

·         plasele tip rulou, care permit acționarea lor pe verticală, motiv pentru care sunt foarte apreciate în spațiile cu dimensiuni reduse;

·         plasele tip plisse, care îmbină un design modern, cu ușurința în utilizare și economia de spațiu acționarea lor realizanduse prin glisare laterală;

Uși de garaj: Pentru că știm că apreciezi calitatea, designul modern și fiabilitatea, îți oferim două alternative superioare ușilor de garaj clasice, și anume:

  • ușa de garaj secțională, alcătuită din panouri de 40 mm umplute cu spumă poliuretanică pentru o bună izolație fonică și termică, cu arcuri galvanizate garantate circa 25.000 de cicluri, acționată manual sau electric (în cea de-a două variantă, ușa vine și cu acționare manuală de urgență, în cazul întreruperii curentului sau producerii unei defecțiuni tehnice). La această se poate adăuga o ușă pietonală de acces, ferestre din plexiglas sau panouri vitrate;
  •  ușa de garaj tip rulou, care îmbină economia de spațiu cu siguranța și   fiabilitatea; această este umplută cu spumă poliuretanică pentru o izolație termică și fonică optimă, iar sistemul de acționare poate fi manual sau electric (însoțit de acționare manuală de urgență, pentru a preîntâmpina situațiile în care, din diverse motive, acționarea electrică nu este posibilă). Pentru a spori siguranța, ușile de garaj tip rulou pot fi dotate cu cleme antiefracție. Acest sistem blochează covorul de lamele atunci când cineva încearcă să îl ridice din exterior.

Închidere cu folie transparentă: Acest sistem reprezintă soluția ideală  pentru închiderea teraselor, foișoarelor și chiar a balcoanelor. Pereții antivânt sunt confecționați dintr-o folie transparentă cu o grosime de 0.8 mm, iar pentru a spori rezistența foliei, adăugăm întărituri pe toate cele 4 lături.

Rolete textile: Având utilitate practică, dar și rol decorativ, roletele textile sunt indispensabile oricărei locuințe; pe de o parte, acestea oferă protecție împotriva razelor solare și sporesc intimitatea casei, iar pe de altă parte, coferă o notă personală interiorului. La noi găsești rolete textile într-o gamă variată de culori și texturi, casetate sau simple, day&night, opace sau translucide – tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar echipa noastră se ocupă de restul!

Informații Firmă

Adresă:Blvd. 1 Decembrie 1918, Nr. 3
Telefon:0787.829.301
Email:office@profisystems.ro
Site:www.profisystems.ro
Facebook:profisystem1
WhatsApp:0787.829.301

Hartă Google

Foto

Social Media